lørdag 6. oktober 2018

Invitasjon til JOTA- JOTI 2018, for Troppen

19.-21. oktober deltar TROPPEN i Sandsli og Søreide speidergrupper  i JOTA/JOTI med eige arrangement i Sunnfjordheimen på Stamsneset.

Vi startar fredag kl 1930, og avsluttar søndag ca kl 1300.  Det bli overnatting for dei som vil. Natta/kvelden er ofte den beste tida for å få kontakt med f. eks USA og Japan. Vi har med oss fleire radio-amatørar, og får låna nødvendig utstyr.

JOTA – Jamboree On The Air, samler hvert år nesten en halv million speidere over hele verden. Speiderne snakker sammen over radiosendere på kortbølgenettet. Det kreves en egen autorisasjon for å kunne bruke en slik radio. Speidergruppene samarbeider derfor med en radioamatør. Sandsli speidergruppe har eige kallesignal på radio: LA1SSG

JOTI – Jamboree On The Internet, handler om å kommunisere over internett. Vi benytter ulik teknologi som sosiale medier, radio, webcam, TV-sendinger. http://www.jotajoti.no

Det vil kosta kr 350 å bli med på JOTA/JOTI i år. Vi ønskjer påmelding for å ha oversikt over kor mange som blir med.
Dette dekker mat frå frukost laurdag til og med frukost søndag. Under arrangementet vil vi sannsynlegvis ta ein del bilete. I påmeldinga må de kryssa av om vi kan bruka bilete av speidaren på nettside og facebook.

Betal inn til Sandsli speidergruppe sin konto 3411 33 04113 ved påmelding. Merk innbetalinga med JOTA, navn på speider og speidergruppe. Påmeldingsfrist 16. oktober.
Påmelding via Sandsli speidergruppe sin nettside eller her:
https://goo.gl/forms/5pz5HdMLqaoDOW5Q2

Hilsen ledergruppen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar